Servicii

CLUJ BUSINESS CENTER oferă spre închiriere spații de birouri clasă A, de tip open space, cu suprafețe utile de peste 1000 mp pe etajele 1-5, respectiv câte 500 mp la parter şi etajele 6 şi 7. Înălţimea liberă a spațiilor de birouri până la tavanul fals este de 2,85 mp, fiecare zonă dispunând de iluminare naturală.

FACILITĂȚI

închiriere spații de birouri cu energie continuaAlimentarea cu energie electrică se face din postul de transformare propriu, aflat pe amplasament, care este racordat la rețeaua de medie tensiune, în buclă, pentru a fi asigurată alimentarea continuă în caz de defect pe una din căile alternative. În plus este prevăzut un grup electrogen cu pornire automată dimensionat pentru acoperirea necesarului de energie electrică a receptoarelor vitale.
închiriere spații de birouri cu internet nelimitatInternet, telefonie cu acces nelimitat. Este prevăzută o rețea de canalizație exterioară şi un sistem de trasee (jgheab metalic) pentru interior care să permită atât în fază inițială, cât şi ulterior accesul oricărui furnizor de date în clădire până la nodurile centrale de pe fiecare etaj direct de la căminele stradale CFO. Pe fiecare etaj distanța de la rack până la cel mai îndepărtat punct de lucru este de 65-70 m, iar pe verticală se instalează o rețea de fibră optică în buclă.
închiriere spații de birouri cu aer conditionatCondiționarea aerului în spațiile de birouri este realizată cu un sistem HVAC de înaltă performanță, pe 4 căi, cu ATC (Air Treatment Centrals) şi unități AC distribuite uniform pe întreaga suprafață, comandate separat pe fiecare etaj. În plus fiecare zonă vitrată beneficiază de un segment de geam deschizibil.
Traseele (forță, iluminat, aer condiționat, rețele date) sunt dispuse în tavanul fals, cu posibilitatea coborârii în orice loc dorit. La cerere există şi posibilitatea montării podelei tehnologice, înălțimea liberă permiţând acest lucru.
închiriere spații de birouri cu liftAscensoarele funcționează pe axul central al clădirii, sunt 2 elevatoare a câte 12 persoane care leagă direct parcările subterane şi zona principală de acces de la parter cu etajul dorit.
închiriere spații de birouri cu supraveghere videoSupraveghere video şi sistem de acces controlat pe toate căile de acces.
Instalație de supraveghere şi semnalizare a incendiilor.
Întreţinere şi curățenie în spațiile comune.
Sistem BMS (Building Management System) în scopul automatizării şi gestionării superioare a funcționării instalațiilor interioare cu efecte pozitive asupra confortului şi reducerii consumurilor energetice, consumuri comandate şi contorizate separat pe fiecare etaj.
RESTAURANT, modern, cu terasă şi bucătărie proprie, cu o capacitate de 200 locuri.
INCHIRIERE PARCARI
Cele 2 etaje subterane oferă spre închiriere o parcare modernă cu o capacitate de peste 90 de locuri cu acces controlat, pază şi supraveghere video.
ALTE SERVICII
În fază finală, CLUJ BUSINESS CENTER va oferi în plus o mini galerie comercială, o sală extinsă de fitness, o piscină semiolimpică, peste 5,000 mp spațiu verde unitar în grădină interioară şi 14,200 mp parcări subterane, în cadrul unui complex de servicii integrat.